Wagyu rundvlees duurzaamheid en kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit

Wij gaan voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze missie Het combineren van BioBoer en slagerij waardoor duurzaamheid samen valt met superieure productkwaliteit. De kortste keten van Nederland. Onze visie Wij streven een duurzame vleesproductie en -consumptie na, waarbij te allen tijde een respectvolle wisselwerking tussen onze omgeving, dier en bedrijf aanwezig is. Wij volgen de strenge normen van het Europese

Read More

Unieke combinatie: Biologisch en Wagyu

Biologische Wagyu runderen en Berkshire varkens. Biologisch? Respect voor dier en natuur staan bij ons voor op. Ook hierop worden wij dankzij ons biologische keurmerk streng gecontroleerd door instituut Skal, daarmee bent u eigenlijk al verzekerd van dier- en milieuvriendelijk produceren: zonder chemische bestrijdingsmiddelen zonder kunstmest zonder preventieve antibiotica

Boerderij en Slagerij Jan Steenbergen Biologisch vlees

Vlees rechtstreeks van de boer

BioBoer en slagerij Sinds 2001 combineren wij het vak BioBoer én slagerij waardoor volledige controle hebben over de duurzaamheid in de keten en de uiteindelijke productkwaliteit. Het biologische vlees dat wij verkopen komt voort uit een korte voedselvleesketen. Iets dat zelfs in Nederland niet meer vanzelfsprekend is. Het fokken en grootbrengen van de runderen, het bestellen

Read More