Wagyu koeien in weiland van biologische boerderij Jan Steenbergen te Ansen

De Wagyu: massage & bier versus vrijheid & beweging

De Wagyu: massage & bier versus vrijheid & beweging Gisteren heeft iedereen dankzij Keuringsdienst van Waarde het antwoord kunnen krijgen op de vraag die wij ook al jaren gesteld krijgen: “Worden jullie koeien ook gemasseerd en drinken de koeien ook bier?” We zijn blij dat deze mythe eindelijk is opgehelderd! Ook ons antwoord luidt al jaren dat al onze

Read More

wagyu bio blog

Reportage door AlleenPuur

In augustus is de Noord Nederlandse groene blog AlleenPuur bij ons langs geweest om een een kijkje te nemen achter de schermen. Ze hebben een interview gehouden met ons, een rondleiding gehad en ze hebben vlees geproefd. Dit heeft geresulteerd in de volgende reportage: De Ferrari onder het vlees - biologische Wagyu Een verhaal vanuit

Read More

Wagyu rundvlees duurzaamheid en kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit

Wij gaan voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze missie Het combineren van BioBoer en slagerij waardoor duurzaamheid samen valt met superieure productkwaliteit. De kortste keten van Nederland. Onze visie Wij streven een duurzame vleesproductie en -consumptie na, waarbij te allen tijde een respectvolle wisselwerking tussen onze omgeving, dier en bedrijf aanwezig is. Wij volgen de strenge normen van het Europese

Read More

Unieke combinatie: Biologisch en Wagyu

Biologische Wagyu runderen en Berkshire varkens. Biologisch? Respect voor dier en natuur staan bij ons voor op. Ook hierop worden wij dankzij ons biologische keurmerk streng gecontroleerd door instituut Skal, daarmee bent u eigenlijk al verzekerd van dier- en milieuvriendelijk produceren: zonder chemische bestrijdingsmiddelen zonder kunstmest zonder preventieve antibiotica